28. mar. 2011

CPH igen igenI går skulle jeg som straf i historie, bage kage til klassen. Og resultatet blev dette. De første jeg lavede, blev en smule skæve og grime, men blev dog pænere efterhånden. Jeg håber i hvert fald at klassen kunne lide dem, og at jeg ikke har forgiftet dem eller lignende, da jeg ikke lige er den bedste i køkkenet. Men det skal jeg nok rette op på. ;)

Som Nhu har nævnt, tog vi endnu en gang til København i historie. Vi fik set en del bygninger og hørt en masse interessante ting om byen, som vores lærer underholdt os med. Følte mig rigtig som en turist, som bliver guidet rundt. Til sidst sluttede turen af med at købe is i McD, nu da det var så dejlig solskinsvejr. For øvrigt, har jeg lige opdaget, hvor hyggeligt og skønt der er i det indre København. Så det med at bo derinde, når jeg en dag flytter hjemmefra, kan sagtens overvejes.


Yesterday I baked muffins to my class, as it was my punishment. I forgot to turn off the sound on my phone, and then someone called me during the history lesson. Not good. But today we went to Copenhagen again this week and saw a lot of buildings. Quite interesting.

Love,
-Linh

2 kommentarer:

Truc Ly Tran sagde ...

oooh. de ser gode ud! :D

Linh Tran sagde ...

hehe tak ;) Men så skal du se dem der blev skæve :P