24. aug. 2013

Friends

Hej blog, en lille opdatering på mine dage hvor jeg ikke studerer, er på rustur eller andet introfis men bare hjemme. Nogen siger at det stadig skal nydes med ferie, men det er ikke altid sjovt at være på ferie mens alle andre er i skole.
Som overskriften siger, har jeg jo været sammen med vennerne som havde tid til mig. Det første billede er med min allllllllllller bedste ven forevigt, nemlig min egen mor (hæhæ, fedtetid). I sidste uge var jeg vil KU's arrangement for alle nybagte studie-startere, så det var en rigtig hyggelig aften. Linh og jeg tilsluttede os hurtigt langt fra vores eget falkultet, og endte for det meste af aftenen i historie-afdelingen (historie-drenge har lækkert hår, just saying). Jeg fik lov til at være tjener i lørdags, hvilket førte til nye bekendtskaber. Så har jeg også været meget alene (især om morgenen). Jeg har så mødt min aller kæreste ven Fabian som var så sød at ses med igen, jeg har virkelig savnet ham. Det er virkelig hyggeligt med gamle venner, hihi. Jeg har også ses med den grimme Quynh, hvor det også var så forfærdelig længe siden. 
Derudover har jeg også set andre venner, men det er umiddelbart hvad der ligger på min tlf. 
I morgen tager jeg afsted til Jylland i en dag. Hold da op det var en fest at tage afsted og derhen sidste år, mens der i år ikke er blevet snakket om det særligt meget. Hvordan tingene forandrer sig, ved jeg ikke. Jeg kan kun sige at jeg er blevet 1 år klogere, eller dummere hæhæ. I kommer nok ikke til at høre fra mig i weekenden, så I må have en dejlig weekend. En masse tanker herfra, Maria Nguyen.

2 kommentarer:

Maria Nhu sagde ...

hold kæft man et klamt billede...... men er stolt over mit navn er der, hahaa
vi må lige ses igen skatterr

Maria Nhu Nguyen sagde ...

me love <333