23. okt. 2012

Be happy

Jeg fik lige tilsendt dette billede fra Michaels 18 års, hyggeligt billede. 
Et tænke indlæg, hvor tankerne bare kommer ud omkring noget jeg har læst eller set. Det har ingen formål, men det kommer til at være lidt langt. Læs med hvis i keder jer!
Dette er et uddrag fra indlægget, goodbyes are never perfect, fra leloveimage blog;

I know that time heals all. I know eventually people will stop asking, and it will get easier. While a big part of me wishes I could forget everything, an even bigger part of me has believe that everything has purpose. While the purpose may not be clear now, I have hope that someday it will be. That is the beauty of fate. I have hope that things will get better not just on my end, but on his as well. Severance is never easy, goodbyes are never perfect, and I’m finally at peace with that. So goodbye and take care, may you find joy in all that you do. I only have the best of wishes for you.

Det er står er sandt nok. Farveller i livet er noget af det sværeste og værste man kan komme igennem. Selvom nogen siger at farvel, betyder jeg vil savne dig til vi ses igen, betyder det også at det kommer til at gøre rigtig ondt. Og at man tvivler på om man er i stand til flere farveller i sit liv. Farvel er ikke et rart ord og burde ikke såre folk så meget, selvom det kun er et ord og en handling. For nogle gange kan farvel betyde, farvel for evigt, så er der ingen næste gang. Selvom det er svært, så prøv så vidt muligt at beholde smilet på læben. Be happy, er simpelthen nøgleordet. Vær glad, det smitter. 

kys en tænkende maria nhu

Ingen kommentarer: