11. dec. 2012

Blog-venner

Hej bloggen. Jeg vil lige komme med nogle blog, som er ejet af mine veninder. Jeg synes for det meste at det er hyggeligt at læse sine veninders blog, fordi man kender dem og vil gerne vide hvad der foregår i deres liv! Men nu er mange af dem faldet fra og kommet tilbage, og nogle ved det måske ikke.. Men så vil jeg ihvertfald introducere dem her på bloggen.


Den første blog er ejet af både Theresa og Jenny som er i USA lige i øjeblikket. De har startet en blog op sammen igen, og det er ihvertfald rigtig spændende at høre om deres liv derover. Så jeg synes i burde besøge blogge, det er ihvertfald et besøg værd: KLIK HER!

Anden blog, er ejet af de to skønne piger på hver side af lækre mig. Det er også en dejlig blog, som handler om alt muligt foregående i deres liv fra indkøb til kjoler og blabla. Der er bare MANGE reklamer.. men jeg klager ikke. Den bliver sådan opdateret ok meget. Så hvis i virker den mindste smule interesseret så KLIK HER!!


Den tredje blog er af min veninde Maria Nhu (Quynh) som skriver meget personlige tanker og indlæg, så man skal holdetungen lige i munden. Men den er nok mest beregnet for folk som kender hende, da man skal være professionel for at forstå hende. Men en spændende blog, som handler om livet på efterskolen. TRYK HER

Jeg ved ikke om jeg har vist bloggen før, men så kommer den ihvertfald igen. Min kusines blog, som er vild awesome. Der er alt muligt om Ebay-fund, hendes liv og meget mere. Så har hun også sit eget domæne, aka, der ikke står blogspot eller bloggersdelight bag på. Besøg bloggen LIGE HER


Den sidste blog-anbefaling for denne gang er også min veninde, bare ikke en asian. En sød blog, som bliver opdateret en gang i mellem, men som også handler om efterskole livet. Nogle rigtig kreative billeder som bliver postet en gang i mellem. Men tjek den ud Lige her!!

Jeg håber i kan lide denne slags indlæg, for så vil jeg overveje at lave et indlæg om blogs hvor jeg IKKE kender personerne men bliver inspireret af dem og kan lide at læse deres blogs-update. 

5 kommentarer:

Charlotte Ly sagde ...

Du bare sød, Nhu <333

Charlotte Ly sagde ...
Denne kommentar er fjernet af forfatteren.
Truc Ly Tran sagde ...

Lav også indlæg om andre blogs!! god ide!! :)

MariaNhu sagde ...

wehooo <33 du også sød!

jaa!! det vil jeg gøre inden for de næste par dage, når jeg lige tager mig en pause :) hæhæ

Maria Nhu. sagde ...

OOOROH hvor du ddejlig nhu ahahah :D