3. jan. 2014

2014 - the start of the year

Hej bloggens læsere. Lige nu sidder jeg lidt med eksamensstress, men det skal nok gå over. Eksamen har også gjort at jeg bestemt ikke ser frem til min fødselsdag mere. Nok om det. 2013 har jo været et mega godt år, hvor jeg både fyldte 18, blev student, startede på uni og havde den bedste nytårsaften som også var starten på et godt år. Har i egentlig forventninger til 2014, nogle nytårsfortsættere? Det har jeg virkelig ikke, for jeg  ved at jeg ikke holder dem næste dag. Og forventninger? Jeg ved virkelig ikke hvad jeg skal forvente, jeg tror bare jeg vil tage det stille og roligt, fokusere på venner, familie og studie. Og blogge noget mere selvfølgelig. Jeg har bemærket at der på bloggen er et højere læsertal ved de personlige indlæg, hvor tankerne bare driver ud i forhold til de mere opdaterende indlæg. Meget sjovt at I så kan lide at læse om mit liv og mine tanker hehe. Måske skulle jeg lave flere af dem?
Det er bare svært at skrive sine tanker og formulere dem så I også kan følge min tankegang, at jeg ikke bare skriver en masse volapyk.
Tilbage til emnet nytår, forstår jeg ikke hvorfor at der faktisk er så mange der siger til dem selv at de vil glemme alt og starte på en frisk. Men hvordan kan man få sig selv til at glemme alt? Som en klog dreng sagde til mig, så kan vi ikke slette en del af os selv, da det ville svare til at vi slettede en del af vores identitet. Det er i forvejen svært at opbygge sin identitet, så hvorfor ødelægge den på den måde? Så nemt og hurtigt? Selvfølgelig er der ting man gerne vil lave om på sig selv, men det kræver også tid og selverkendelse vel... Jeg vil igen efterlade jer med tankerne om nytårsfortsættere, da eksamenslæsningen og forberedelse kalder. Jeg tænker at jeg ikke behøver at skrive XOXO Maria Nhu mere, da i nok godt kan gætte jer frem til hvem der skriver indlæggene og desuden  er Linh gået lidt på pension tror jeg..

2 kommentarer:

Azu Raijin sagde ...

Den dreng er godt nok klog :D

Maria Nhu Nguyen sagde ...

Han er den klogeste hahah