20. sep. 2011

News

Man kan nu for alvor mærke, at efteråret er kommet os i måde - især når man cykler i skole. Hue og handsker skal vist snart på banen. Disse to dage i denne uge har været ret afslappende. Igår var der aktivitetsdag på skolen, hvor jeg tilbragte tre timer i koret, hvilket var nice nok. Er lidt skuffet over sangvalgene. I dag gik turen til Tivoli, hvor vi i forbindelse med fysik skulle lave opgaver til forlystelserne. Jeg fik prøvet de fleste ting, men nu hvor jeg tænker over det, er Tivoli overhovedet ikke så stort som man syntes, da man var lille. Så forstår egentlig ikke hvorfor folk betaler så mange penge for at komme derind.

Men i forrige indlæg lagde Nhu op til en lille nyhed om mig. Det er sådan at jeg til januar (wtf?) skal flytte. Det er meget fedt at vi får et større hus og jeg får mit eget værelse. Men på den anden side skal jeg helt til Hvidovre! Jeg har indtil nu altid boet Lyngby, så det bliver et meget stort spring for mig. Noget nyt skal man jo prøve. :-) Jeg ville egentlig gerne vise jer billeder af det nye hus, men huset er fjernet fra hjemmesiden, nu hvor det er solgt.

Så skal flyttekasserne hives frem. Bare rolig, vi har ikke pakket endnu. ;-)

Masser af looove!
- Linh

2 kommentarer:

Quyen sagde ...

Man betaler for at tage i tivoli for bl.a. hyggen. Da tivoli jo også er en park i sig selv og ikke bare forslytelsespark. :)

Desuden også fede fredags rock koncerter. Go årskort (Y)

Linh Tran sagde ...

Tænkte mere på betaling af turpas, som er ret dyr ift. hvor få og knap så vilde forlystelser der er. :P

Ja, på det punkt kunne det godt betale sig at have årskort :)