6. maj 2011

daddy.


Outfit of the day: 
Jersey: Monki - 60 DKK
Shorts: Levi's - vintage.

Disse Levi's jeans shorts fik jeg af min farmand. Tænk at han har gået i så korte shorts. o.o Men det bedste ved dem er at de er højtaljet og ret slidte. Love to my daddy. 

- These old jeans shorts my daddy gave me. It was his once, and now it's mine! I love that they have a high waist. 

Det har egentligt været en meget chill dag. Vi fik slik og fri tidligere. Dog havde vi også en biologi prøve. YAY. T_T Men min bror kommer hjem i dag efter en lang rejse til Bornholm. Jeg savner ham faktisk. Det har været en kort uge .. og man kan ikke lade være med at tænke på at det snart er sommer. På søndag skal jeg til min søsters 1. kommunion, og har en opgave til på mandag. YAY .. T_T. Men jeg har ikke mere på hjertet og hjernen. Hav en god weekend, og regn ikke med indlæg fra mig i weekenden. Kys. 

- It have been a chill day. Yeah .. and on sunday it is my younger sister big day. And soon will my brother be back after a long week without him, because he travelled to Bornholm with his class. :) I don't have more on minds. Kiss. 
XOXO Maria Nhu

3 kommentarer:

Quyen sagde ...

Hahah, har han seriøst gået i lårkorte shorts? :P

Mai sagde ...

Haha... Har han gået i så korte shorts?!
Men endnu mere chokerende:
Har han været så tynd?!!

MariaNhu sagde ...

HAHAH! Ja, det var fordi at de her Levi's bukser var lange bukser engang .. også gik der hul i dem, men min far ville ikke smide dem ud .. så kllippede han dem. og ja, han gik med dem, selvom de har korte! Tihi! Og så gav ham dem mig bare random, hehe!! :-)
hmm, jeg skal bruge et bælte for at passe den ordentligt, og ja .. chokerende at han er så tynd .. ellers er jeg fed. :P