15. maj 2012

LBD - til salg


Min veninde har været lige så uheldig som mig angående netshopping. Oprindeligt havde hun bestilt en anden kjole, men fik i stedet leveret denne. Da det hverken betaler sig at returnere den tilbage og hun ikke vil beholde den, er den derfor til salg til 220,-. Jeg synes det er en fin kjole og detaljen i ryggen er rigtig nice. Den er i str. XS og er helt ny! Så hvis der er nogen af jer, som er interesseret i denne LBD, skal I bare lægge en kommentar i dette indlæg. ;)

Love,
Linh

5 kommentarer:

Tham Dinh sagde ...

Hvorfor kontakter I ikke Asos' kundeservice? Dette er en fejl fra deres service af, og derfor har du ret til at klage, og forlange det du rent faktisk købte, uden at der kommer ekstra omkostninger på, fra din side af. :-)

Linh Tran sagde ...

Jo, har hun også gjort men de betaler ikke. Virkelig dårlig service! Derfor betaler det sig ikke at returnere den tilbage. Men det er hendes beslutning :)

Anonym sagde ...

Hvad står LBD for? :p

Linh Tran sagde ...

LBD: Little black dress ;)

Tham Dinh sagde ...

Det var da underligt! Jeg har også prøvet at få forkerte ting (godt nok ikke fra Asos af), og jeg har altid fået betalt for omkostningerne og/ellers har de sagt at jeg måtte beholde tingen jeg fik, også ville de sende mig en anden. Synes virkelig det er dårligt fra Asos side af!

Der var på et tidspunkt, hvor jeg ikke fik en ting, som jeg havde bestilt. Der havde de så betalt mig tilbage.

Synes i bør blive ved med at klage, da det tilsidst vil give pote :)